• Gdje je svijet dolazi u kupovinu
  • Besplatna dostava širom svijeta
Električni Starter Motor Za Pokretanje Motora Yamaha YZF R1 2009 2010 2011 2012 2013 2014 14B-81890-00 Pribor za motocikle

Električni Starter Motor Za Pokretanje Motora Yamaha YZF R1 2009 2010 2011 2012 2013 2014 14B-81890-00 Pribor za motocikle

1 072.43 kn 697.10 kn
0
0 Naši

Jamči siguran odlazak

Oznake: starter yamaha rn12, radijator yamaha r1 z, starter yamaha r1 2011, naljepnice yamaha r1, starter yamaha r1 2006, upravljanje yamaha r1, priključak yamaha r1, originalni starter yamaha r1, starter yamaha mt01, led yamaha r1.

- o nama: mi Smo tvrtka specijalizirana za istraživanje, razvoj i prodaju rezervnih dijelova za motocikle.Imamo profesionalnu proizvodni tim.Ako klijent može dati više modela i veličina proizvoda, možemo proizvoditi i osigurati hranu na temelju informacija koje klijentima.Također imamo stručni tim prodaje, стремящаяся osigurati najbolje предпродажное i prodajnih usluga za naše klijente.Vaša podrška - naš je najveći motiv!

Producent:

Made in China - specifikacija: Boja: kao što je prikazano Stanje: 100% novi

-Karakteristike: -visoko kvalitetni magnet i zavojnica ili uzbuđenja mogu osigurati veći okretni moment za brzo pokretanje i dobrih uvjeta rada. -Unutarnje i vanjske bacača motori mogu poboljšati pouzdanost na duže vrijeme. -On može biti postavljen na brzo i jednostavno. -Razvijen za rad kao originalni starter u automobilu ili elektrane - Nova armatura je precizno izrađena i testirana na dugi vijek trajanja. -Zamijenite postojeći pokretanje motora, samo zamijenite ga i opet vozi. -Preporuča profesionalna ugradnja, osim upute za instalaciju

-Primjena: za Yamaha 14B-81890-00 Za Yamaha YZF R1 R1 2009-2014 -Oprez: provjerite orijentaciju robe na slici i usporedite ga sa svojim.Ovaj detalj se koristi za razne marke i modele.Ako je vaš broj dogovor odgovara, on će odgovarati vašem vozilu.Molimo budite sigurni da je to upravo ono što vam je potrebno.Ako niste sigurni, odgovara li to, molim vas me kontaktirajte prije postavljanja vaše narudžbe. - Broj uključuje:

1 x Lansirati električni starter (Pribor za motocikle)

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA Q1. Koji je vaš rok za isporuku?Odgovor: Obično se, nakon što je uspješno primitka vaše narudžbe i uplate, šaljemo ga u roku od 24 sata.Q2. Da li ćete testirati i provjeriti robu prije slanja?Odgovor: Da, kvaliteta proizvoda će biti zajamčena prije slanja.Q3: Kako ste postavili dugoročne i dobar poslovni odnos s nama?Odgovor: 1. Mi vam možemo pomoći korisnicima da pronađu proizvode.Mi podržavamo dobre kvalitete i konkurentne cijene, kako bi se osiguralo interesa klijenata; 2. Mi poštujemo svakog klijenta i postupati prema njima kao prema našim prijateljima, bez obzira odakle oni dolaze, mi ćemo iskreno se nositi s njima i napraviti prijatelje; 3. Zbog velikog broja naših proizvoda ne možemo prikazati sve proizvode u trgovini, mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće, pokazati više robe.Ako ne možete pronaći željeni proizvod u našoj trgovini, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da vam pomogne.Mi smo tvrtka specijalizirana za rezervnih dijelova za motocikl, pružamo kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama i pružaju kvalitetne usluge, imamo stručni proizvodni tim i stručni tim prodaje.Ako kupci mogu pružiti detaljne modele i dimenzije proizvoda, možemo ih napraviti!Cilj je stvaranje najbolje pre-prodaju i usluga održavanja za klijente.Vaša podrška - naš je najveći motiv!

Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključene u cijenu projekta ili putnih troškova.Kupci su odgovorni za te troškove.Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo koliko tih dodatnih naknada će biti ranije nego Ding Ying, molimo kontaktirajte carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo te dodatne naknade prije početka trgovanja. (1) Ako niste zadovoljni s kupnjom, pružamo 7-dana novac leđa garancija.Molimo vas da provjerite vašu narudžbu prilikom potvrde o narudžbi. Kroz 30 dana nakon isporuke ne povrat nikakve tražbine.Ako mi ćemo poslati robu, mi smo u potpunosti refundira vam je pogrešan broj, krivi proizvod ili oštećene robe.Molimo dostavite kompletan model i godina proizvodnje željenog proizvoda, jasne fotografije ili video, kao i ambalaže za potvrdu problem, u suprotnom, bit će nam teško vam pomoći. (2) Svi vraćeni proizvodi moraju se poklapati sa originalnim proizvodima koji su mi poslali, i neće utjecati na ponovnu prodaju, u suprotnom mi ne primamo povrati.Kao i uvijek, morate platiti trošak povratne dostave.Ali ako to uzrokuje probleme zbog nas, moramo snositi za to odgovornost.

  • Tip materijala: Metalne
  • Širina proizvoda: 0inch
  • Certifikacija vanjskih iskusenja: CCC
  • Naziv: ЛПЗ
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Težina proizvoda: 1.27kg
  • Oprema 1: za Yamaha 14B-81890-00
  • Tip elementa: Starter motor
  • Visina proizvoda: 0inch
  • Oprema 2: Za Yamaha YZF R1 R1 2009-2014
  • Naziv modela: 14C-81890-00
  • Dužina proizvoda: 0inch
  • Posebne karakteristike: Pokretanje motora

SKU: w365547

Naši kupci

0

Na temelju 0 Naši

Napiši recenziju

Napiši recenziju