• Gdje je svijet dolazi u kupovinu
  • Besplatna dostava širom svijeta
Set od 3 Cvjetni Vijenac-Obruča, Umjetni Cvijet Božur, Эвкалиптовый Vijenac s pozadinskim Osvjetljenjem za Zurke, Dnevni boravak, Kupatilo

Set od 3 Cvjetni Vijenac-Obruča, Umjetni Cvijet Božur, Эвкалиптовый Vijenac s pozadinskim Osvjetljenjem za Zurke, Dnevni boravak, Kupatilo

247.38 kn 190.46 kn
0
0 Naši

Jamči siguran odlazak

Lijep vijenac s cvjetnim folijom s pozadinskim osvjetljenjem: Set od 3 viseće zidne vijencima sa 70 led bakrene lampe izgleda odlično u svojoj dnevnoj sobi, kuhinji, dvorištu, spavaćoj sobi ili nekom drugom ličnom stambeni prostor.

Ukrasni metalni vijenac s pozadinskim osvjetljenjem: razvili Smo naš vijenac od umjetnog božur light up koji ima 3 oblika metalnog obruča - okrugli, trokutasti i kvadratni, koji pomažu naglasiti umjetno cvijeće božur i odličan led rasvjeta, stvoriti miran ugođaj u bilo kojem prostoru.

Zapanjujući cvijeće božur: zidni vijenac u country stilu i ukrašen realno выглядящими bojama hortenzija od svilenih tkanina i makrame iz zelenog lišća, što im daje više prirodnu privlačnost.Oni su također izgledaju sjajan, obasjane mekim led žaruljama, teče ispod.

Home dekor ručnog rada: Ručni rad sa žutim i ružičastim cvjetovima božur, savjete grane šimšir na metalnom обруче.Naš vijenac je izrađen ručno od najboljih i najsigurnijih materijala.Svaki od njih je napravljen posebno ručno sa velikom ljubavlju lokalnim dizajnerima!Ako je bilo kakvih ukrasa отвалятся, molim vas, stavite ih natrag.

Savršen poklon: Lijepo kućni ukras, a također je idealan poklon za vaše prijatelje, ljubavnike i svi koje želite donirati.Odlično za naselje, proljetni dekor, rođendan, svadba tuš, vjenčanja, božićni dar.Izradite svoj vlastiti toplu i romantičnu atmosferu rasvjete.

Boja: Kao na slici

Materijal: Umjetni cvijet + željezo

Veličina: Promjer: 20 cm

Sadržaj pakiranja:

3 * Vijenac s cvjetnim folijom

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

  • Materijal: Svila
  • Oblik: Cijele
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina

SKU: w276843

Naši kupci

0

Na temelju 0 Naši

Napiši recenziju

Napiši recenziju