• Gdje je svijet dolazi u kupovinu
  • Besplatna dostava širom svijeta
100 kom./lot, veleprodaja, 3 ml, prozirna okrugla boca za eteričnog ulja, staklena boca-капельница, 3 ml, staklena kozmetički boce

100 kom./lot, veleprodaja, 3 ml, prozirna okrugla boca za eteričnog ulja, staklena boca-капельница, 3 ml, staklena kozmetički boce

195.21 kn
0
0 Naši

Jamči siguran odlazak

Oznake: 3 ml staklene parfem, sjedalo xiaomi ml 3, bočica od 3 ml keramike, 500шт pipeta po 3 ml, pipeta 3 ml 1000, 0 bočica od 1 ml, boca za vodu 3 litara, dječja bočica za dječaka od 3 godine, 3 ml bočice www.branitelj.com.hr, 3 ml pipeta od 500 komada.

100 kom. / lot, veleprodaja, 3 ml, prozirna okrugla boca za eteričnog ulja, staklena boca-капельница, 3 ml, staklena kozmetičke bočice Naziv: Boca za eteričnog ulja Boca: okrugli oblik, prozirni poklopac-капельница: zlatni prsten s crnim lateks glavom, poklopac-капельница Kapacitet: 3 ml Materijal: staklo Korištenje: posude za eteričnog ulja Tisak: mi smo mogli rezervirati svile ispis/бронзирование/srebro, ako je više od 1000 komada, molimo, kontaktirajte nas za doradu cijene i detalje.

Izložba fotografija

B. Način plaćanja:

Dostupan posredništvo putem online trgovine i T / T.

C. O isporuci i tarifa/poreza:

Sve pošiljke se šalju putem online logistiku Ali, uključujući i DHL, UPS, TNT, EMS, FedEx, CESTARINA i tako Dalje, Tako da smo izabrali za vas više ekonomičan express službe, možda to nije isto kao da ste odabrali express.Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za ovu drugu brzu uslugu!Ako imate bilo kakve posebne zahtjeve, molimo vas da kontaktirate naš prodajni menadžer ID: cn901648564. Mi ćemo se potruditi da vam ponudi najbolju moguću ponudu usluga, i odmah ćemo vam poslati broj za praćenje.Molimo, imajte na umu da ne uzmemo na sebe bez naknade i poreza s lokalnim običajima kupca.Ne znamo koliko je hrana, jer su u različitim zemljama različiti politika!

D. Ulazak u boji:

Sve fotografije mi smo učinili sami.I naš fotograf je pokušao učiniti sve da zadrži prirodnu boju proizvoda.Ali mi još uvijek ne možemo garantirati istu stvar na 100%.Ako ne možete uzeti bilo koji kućni boje, molim vas, ne kupujte!Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za boje zbog fotografija!

E. O nama:

Sunrise Cospack Limited 2009. godine, donosi raznovrstan paket za njegu kože i kozmetičke industrije, uključujući boce s prskalice boja pumpom, plastične kozmetičke staklenke, bočice s kozmetičkim pumpom, ampule za raspršivanje magle, staklene kozmetičke bočice i staklene posude za kreme, ampule-kapaljka, bočica za parfem, aluminijske posudice i banke, posude za proizvode za nokte i tako dalje, da je najbolje rješenje za vaše potrebe u pakiranju.Također nudimo i individualne oblike, obojeni premaz i dekoracija шелкографией, vruće i reljefni natpis, kako bi se osiguralo da je vaša spreman pakiranje je jedinstven i блестяща i pripada samo vama!Ovaj internet-shop stock roba će vam ponuditi mali shopping iskustvo.

F. ČESTO POSTAVLJANA PITANJA:

Pitanje: koji Su vaši proizvod i inženjering?A: mi Smo koristeći lijevanje pod pritiskom i puhano oblikovanje smo se specijalizirali u proizvodnji, postavljene razne plastične boce, plastične posude, plastične posude, plastične тубы, kozmetike banci, kozmetički kontejner, kozmetike kutiju, bocu za prskanje maglu, alu-kozmetički boce i limenke, mali lonac za sjene, kontejner za nokte od različitih materijala, oblika, boja i veličina. Pitanje: koja su područja primjene vašeg proizvoda? A Naši proizvodi se primjenjuju u kozmetici, njegu kože, kose, ulja, tekućine, kreme, spa-salone za tijelo i sl. cosmoprof i industrije proizvoda za osobnu njegu.Čekamo na vaš upit!

  • Tip elementa: Boce za višekratnu upotrebu
  • Veličina: 3ml
  • Korištenje: Krema za njegu kože
  • Broj modela: prozirna staklena boca volumena 3 ml, sa vrhom za pipete
  • Industrijska upotreba: Osobna higijena

SKU: w20511

Naši kupci

0

Na temelju 0 Naši

Napiši recenziju

Napiši recenziju