• Gdje je svijet dolazi u kupovinu
  • Besplatna dostava širom svijeta
14,2 CM, Vijenac od grana s umjetnim cvijećem i lišćem za prednja vrata, Proljeće vijenac od ratana za kućnu vjenčanje dekor

14,2 CM, Vijenac od grana s umjetnim cvijećem i lišćem za prednja vrata, Proljeće vijenac od ratana za kućnu vjenčanje dekor

213.44 kn 151.56 kn
0
0 Naši

Jamči siguran odlazak

14,2 CM, vijenac od grana s umjetnim cvijećem i lišćem za prednja vrata, proljeće vijenac od ratana za kućnu vjenčanje dekor [Size vijenca] super za uskrsnih ili proljetnih ukrasa, svaki uskrsni vijenac dužine 36 cm / 14,2 inča, što je savršena veličina za vrata.Поприветствуйте prijatelje i obitelj ovom prekrasnom umjetnim vijencem.

[Poboljšanu kvalitetu] Naš uskršnji vijenac napravljen je od plastike i prirodnog ratana, нетоксичен i nevino, trajan ukras ne blijedi i lako istroši, trajan i izdržljiv i dugotrajan.

[Više elemenata] Ovaj proljetni vrata vijenac je ukrašen s vinovom lozom i umjetnim biljkama, uključujući i svijetle пасхальными jajima, svijetle male cvijećem i zelenim lišćem.

[Odlično za ulazna vrata] možete ga objesiti na prednja vrata ili na bilo koji drugi vrata u vašem domu, to će uvijek biti atraktivna centar u vašem domu, čineći vaš dom topao i udoban.

[Višestruko korištenje] možete Ga objesiti na ulazna vrata za dobrodošlicu gostima, ili objesiti na kauč, dnevni boravak, kamin, ormar, zid, prozor, polica i drugih mjesta koja biste željeli ukrasiti svoje kuće.Stvara za vas toplu atmosferu.

Boja: zelena

Materijal: ratan + plastika

Sadržaj pakiranja:

1 * Umjetni cvijet

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

  • Materijal: Drva; Drveni
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina

SKU: w200870

Naši kupci

0

Na temelju 0 Naši

Napiši recenziju

Napiši recenziju