• Gdje je svijet dolazi u kupovinu
  • Besplatna dostava širom svijeta
Prirodni Sablasno Фантомный Kamen Фантомный Kvarc Zdrav Kamen Privjesak Uzorak Dragog Kamena Ovalni Džep Crystal Dlan Kamen Za Suspenziju

Prirodni Sablasno Фантомный Kamen Фантомный Kvarc Zdrav Kamen Privjesak Uzorak Dragog Kamena Ovalni Džep Crystal Dlan Kamen Za Suspenziju

18.93 kn 11.94 kn
0
0 Naši

Jamči siguran odlazak

Opis:

Prirodni sablasno фантомный kamen - to je fin ukras za dom, zbirka kamenja i idealan poklon.

Specifikacija:

Naslov: Prirodni Ghost Ghost Kamen

Materijal: Фантомный kvarc

Boja: Povremeni

Veličina: oko 2*3,5 cm/0,79*1,38 cm

Pakiranje list:

1 * Prirodni Sablasno Фантомный kamen

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Izrađen je od kvalitetnih materijala: Prirodni sablasno фантомный kamen nema umjetne boje, izrađena je od prirodnog dragog kamena koji ima razne oblike, boje i teksture.

2. Vrhunske izrade: Prirodni kristal фантомного kamena prikazuje prave boje kada je mokro, obrađen s profinjenim umijećem i ručno polirani, što osigurava glatku i delikatan površinu.

3. Atraktivna tekstura: Smanjuje umor i opušta mišiće, фантомный quartz crystal ima osjetljivu i lijepu teksturu, koja se može pomoći eliminirati akumulaciju negativne energije u tijelu.

4. Široka primjena: pogodno za izradu narukvica i ogrlica DIY prirodni sablasno kamen je pogodan za kuće, uzgoj posude, nakit akvarija i mnogo drugog, predstavljajući mir i tvrdoće.

5. Savršen poklon prijateljima: Prirodni sablasno фантомный dragi kamen je pogodan za zbirke i namještaj, idealan poklon za vaše prijatelje i obitelj, idealno za rezanje, rezanje, гранильной obradu i liječenje kristalima reiki.

  • Materijal: CRYSTAL
  • Stil: Moderan stil
  • Regionalna posebnost: Kina
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Tema: DRVO

SKU: w199249

Naši kupci

0

Na temelju 0 Naši

Napiši recenziju

Napiši recenziju