• Gdje je svijet dolazi u kupovinu
  • Besplatna dostava širom svijeta
veleprodaja 100 ml Plavih Staklenih Boca, Eterično ulje s pištoljem, Boca Za raspršivanje Magle, Kvalitetna Staklena Boca na Veliko

veleprodaja 100 ml Plavih Staklenih Boca, Eterično ulje s pištoljem, Boca Za raspršivanje Magle, Kvalitetna Staklena Boca na Veliko

902.36 kn
0
0 Naši

Jamči siguran odlazak

Oznake: prazne boce ispod vode tsa.

100 ml plava staklena boca s praktičan i funkcionalan pištoljem, staklena boca za eteričnog ulja 3,33 oz, бостонская okrugla staklena boca od 100 ccm, promotivni boce s pištoljem

Veleprodaja Dobrodošli!Kontaktirajte me za dodatne popuste, ako vam je potrebna velika količina!

Promjer: 44,5 mm

Visina: 145 mm

Bočice se također može koristiti s različitim kape , капельницами s elastičnim ili glave za slobodni prostor .

Nudimo naše boce od zelenog stakla 7 dimenzija sa aluminijumskim poklopcima.Ove boce od zelenog stakla može se koristiti za mnoge svrhe, uključujući i proizvodnju eteričnih ulja, sapuna i sredstava za sunčanje, a također u biljnoj industrije.

Naši

Naš uspjeh ovisi o vašem zadovolji, tako da vaše povratne informacije su vrlo važne za nas, mi stvarno će ga cijeniti ako možete ostaviti nam pozitivnu ocjenu nakon toga, kao što ćete zadovoljni one proizvode, puno vam hvala!!

usredotočite se na pakiranja posude za kozmetiku, parfeme, eterična ulja, serum, lijekova, hrane, koristi se za pohranu.Dobrodošli na našu početnu stranicu, kako biste vidjeti više robe.

Imamo još bočice s eteričnim uljima, molimo pogledajte u nastavku link.www.branitelj.com.hr/store/911137 1, Logos se mogu ispisati na boci se temelji na 5000пкс u boji 2, možemo napraviti prilagođene boce kao svoj dizajn ili uzorak.Internet-shop Cospack: specijalizirana za pakiranje kontejnerima za kozmetiku, parfeme, eterična ulja, serum, lijekova, hrane, za pohranu.Dobrodošli na našu početnu stranicu, kako biste vidjeti više robe.

A. Način plaćanja: ESCROW i T/T na raspolaganju. Bi O isporuci: Sve pošiljke se šalju putem online logistiku Ali, uključujući i DHL, TNT, EMS, FedEx, CESTARINA i tako Dalje, Tako da smo izabrali za vas više ekonomske expres-servis, možda to nije isto kao da ste odabrali express.Mi ne ćemo uzeti na sebe bilo kakvu odgovornost za ovu drugu brzu uslugu!Ako imate bilo kakve posebne zahtjeve, molimo vas da kontaktirate naš prodajni menadžer ID: cn901648564. Mi ćemo se potruditi da vam ponudi najbolju moguću ponudu usluga, i odmah ćemo vam poslati broj za praćenje. C. Boja: mi Smo učinili sve fotografije samostalno.I naš fotograf je pokušao učiniti sve da zadrži prirodnu boju proizvoda.Ali mi još uvijek ne možemo garantirati istu stvar na 100%.Ako ne možete uzeti bilo kakvih boja odstupanja, molim vas, ne kupujte!Mi ne ćemo uzeti na sebe bilo kakvu odgovornost za boje zbog fotografija! D. O nama: Sunrise Cospack Limited 2009. godine, donosi raznovrstan paket za njegu kože i kozmetičke industrije, uključujući boce s prskalice boja pumpom, plastične kozmetičke limenke, boce s kozmetičkim pumpom, boce s pištoljem maglu, aluminijske boce & Kante, Kontejneri za vozila za nokte i tako dalje, da je najbolje rješenje za vaše potrebe u pakiranju.Također nudimo i individualne oblike, obojeni premaz i dekoracija шелкографией, vruće i reljefni natpis, kako bi se osiguralo da je vaša spreman pakiranje je jedinstvena i prekrasna i pripada samo vama!Ovaj internet-shop stock roba će vam ponuditi mali shopping iskustvo. E. Često postavljana pitanja: p: koje su vaše proizvode i tehnike?A: mi Smo koristeći lijevanje pod pritiskom i puhano oblikovanje smo se specijalizirali u proizvodnji, postavljene razne plastične boce, plastične posude, plastične posude, plastične тубы, kozmetike banci, kozmetički kontejner, kozmetike kutiju, bocu za prskanje maglu, alu-kozmetički boce i limenke, mali lonac za sjene, kontejner za nokte od različitih materijala, oblika, boja i veličina. Pitanje: koja su područja primjene vašeg proizvoda? A Naši proizvodi se primjenjuju u kozmetici, njegu kože, kose, ulja, tekućine, kreme, spa-salone za tijelo i sl. cosmoprof i industrije proizvoda za osobnu njegu.Čekamo na vaš upit!

  • Korištenje: Eterično ulje
  • Tip elementa: Boce za višekratnu upotrebu
  • Materijal boce: Staklo
  • Druga industrijska upotreba: okus, Эссенция tekuća, ljekovito ulje, laboratorijski test, e-tekućina, e-mail sok
  • Materijal raspršivač: plastike (PP) ili Aluminij s plastičnim
  • Boja raspršivač: boja može se prilagoditi po želji
  • Boja boce: Plava
  • Materijal: Staklo
  • Kapacitet: 100 ML, 100 ccm

SKU: w16744

Naši kupci

0

Na temelju 0 Naši

Napiši recenziju

Napiši recenziju