• Gdje je svijet dolazi u kupovinu
  • Besplatna dostava širom svijeta
30 kom. Самоклеящийся Držač Za Kartice sa Gornje Open Organizatora Za Posjetnice, Držač Za Naljepnice, Džepovi za knjižnične kartica 9,5X13,5 cm

30 kom. Самоклеящийся Držač Za Kartice sa Gornje Open Organizatora Za Posjetnice, Držač Za Naljepnice, Džepovi za knjižnične kartica 9,5X13,5 cm

118.80 kn 78.43 kn
0
0 Naši

Jamči siguran odlazak

30 kom. Самоклеящийся držač za kartice sa gornje open organizatora za posjetnice, držač za naljepnice, džepovi za knjižnične kartica 9,5X13,5 cm Broj: 30 komada držač za kartice. Veličina: Самоклеящийся veličina džep za kartice cca.9.5x13.5 cm / 3.74x5.31 cm, idealna veličina za umetanje indeksne kartice veličine 3,5 x 5,1 cm ili druge kartice male veličine.

Samoljepljive nositelji naljepnica izrađena od plastičnog PVC materijala, koji imaju visoku nosivost, dovoljno debele i da ih nije lako deformira ili razbiti.Organizator za kartice izdržljiv i ljepljiv, dovoljno prozirni, tako da ga možete vidjeti prednosti i nedostatke.

Prednosti: Idealan za uredan organizacija i održavanje reda.Nositelji naljepnica za kutije za spremanje mogu spriječiti gubitak kartice, štiti od otisaka prstiju, prljavštine, vode ili prašine prilikom duže upotrebe.Spriječite sagorijevanje na kaos ili gubitak važnih informacija.Nijedna važne informacije neće biti uništen.

Primjena: možete vrlo lako staviti kartice samoljepljive džepovi za knjižnične kartice, unutarnje dimenzije koje su malo veće od standardnih kartica veličine 3,5 x 5,1 cm.Zatim možete ih staviti na knjige, časopise, zidova, okvira, vrata, stolovi i ostale željene lokacije.

Jednostavnost korištenja: obostrani prozirne džepova za kartice omogućuju lako pretraživati informacije, a na poleđini ima отклеивающаяся obloge s jakom ljepljive osnova; možete zamijeniti nove etikete, jednostavno распечатав novu posjetnicu-pokazivač kada je potrebno promijeniti sadržaj.Samo stavite svoje razglednice, fotografije i sl. u držače za naljepnice, otkine stražnju naljepnicu džepa i staviti je tamo gdje vam je potrebno.

Materijal: Plastika PVC

boja: prozirna

Sadržaj pakiranja:

30 * samoljepljive držači kartica s pokazivačima

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina

SKU: w123772

Naši kupci

0

Na temelju 0 Naši

Napiši recenziju

Napiši recenziju