• Gdje je svijet dolazi u kupovinu
  • Besplatna dostava širom svijeta
Bešavne Ženske Tajice S Visokim Strukom Za Vježbanje Stražnjice, Bešavne Hlače za Joga za Žene, Djevojčice, Teretana, Yoga, Za Aktivnosti u zatvorenom prostoru i na otvorenom

Bešavne Ženske Tajice S Visokim Strukom Za Vježbanje Stražnjice, Bešavne Hlače za Joga za Žene, Djevojčice, Teretana, Yoga, Za Aktivnosti u zatvorenom prostoru i na otvorenom

84.65 kn 58.39 kn
0
0 Naši

Jamči siguran odlazak

Označene stavke:

1. Super komforni: Ультрамягкая tkanina, slična kožu, savršeno облегает konture vašeg tijela, ugodno dirne u vašem tijelu i uvijek zadržava savršenu seksi tijelo.

2. Нескользящие tajice: нескользящие prozračna i podržavaju, oni su lijepo облегают svoje obline i pružaju bolju kompresiju.Dizajniran na taj način da se osjećate ugodno u svemu.On je mazite vas k sebi i kreće se zajedno s vama.

3. Ili warp struka: bešavne tajice za zatezanje trbuha, pull-up trbuščić, koriste odlične tehnologije bešavnih pletenje, čvrsto облегают i čvrsto облегают tijelo, kontinuirano ne slabljenje, ne соскальзывая, izbjegavanje neugodnosti uzrokovane линькой.I čini se osjećate sretni, kada se vježba.

4. Široka primjena: Kvalitetne tajice su pogodne za trening u teretani, treninge, trčanje, jogging, vožnja biciklom, također su pogodni za svakodnevnu svakodnevno nošenje kuće.

5、 služba: Bilo kakve pritužbe na proizvod, molimo vas da nas o tome obavijestite.Ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi posvetiti više pažnje udobnost proizvoda.

Hlače za joga za Žene s visokim Strukom za Trening u Teretani - Bešavne Tajice s visokim Strukom, Hlače za Joge, Hulahopke

Opis:

Камуфляжный uzorak, dizajniran kako bi se uklapale s publikom.Камуфляжные bešavne tajice - to je nešto što ste čekali.Ih облегающая ukrcaj i oblikovano dogovor s рюшами na magarca u kombinaciji s podržava i podatnom besprijekornu krpom, улучшающей svoje karakteristike.Dizajniran za svim oblicima i veličinama, naše hlače za joge od S do L imaju super elastična tkanina, koja облегает vas najviše gležnjeva.

Tehničke karakteristike:

Naziv: Ženska Bešavne Камуфляжные trening tajice

Materijal: Najlon

Sastav tkanine: Poliesterska vlakna (poliester)

Sadržaj tkanine sastav: 80 (%)

Veličina: oko 25*25*1 cm/9.84*9.84*0.4 u

Boja: Ljubičasta, Crna, Ruža Crvena, Карминовый, Kraljevski plava

Težina: 320 g

Veličina: S, M, L

Pakiranje list:

Ženske hlače za joge *1

Napomena:

Zbog uvjeta snimanja, rasvjete, opreme, telefona i drugih faktora može nastati određena razlika u boji, to je normalno.

  • Tip slike: Drugo
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Materijal: Polyester
  • Stil: Drugo
  • Vrsta tkanine: Polyester
  • Ukras: Nema

SKU: w102817

Naši kupci

0

Na temelju 0 Naši

Napiši recenziju

Napiši recenziju