in ,

“GOSPINA PORUKA IZ MEĐUGORJA ZA SPAS SVIJETA”

40 godina Gospa ukazuje u Međugorju, tisuću godina ukazuje se na mnogim drugim mjestima diljem svijeta i ostavlja mnoštvo poruka čovječanstvu.

Sve te poruke sustavno, svu djecu Božju pozivaju na mir, obraćanje, molitvu, post i vjeru. Vrlo jednostavnim rječnikom, vrlo jednostavne upute za život koje nažalost i dalje rijetki čuju i primjenjuju u svojim životima.

Vrijeme u kojem se sada nalazimo prepuno je znakova vrhunca posljednjeg vremena. I bez obzira na to kad će Isus ponovno doći ne možemo poreći da nas oko nas poziva na posebnu sabranost, kao da sve oko nas viče: Približilo se kraljevstvo nebesko.

Naravno, da i zvijer bjesni u ovim trenucima i udara na sve sveto upravo zbog toga što mu dolazi kraj. Muči se i vrišti ne bi li zagrabio što više duša u svoje mreže što izaziva posebnu tjeskobu brojnog naroda.

Jedna poruka, pet kamenova

Tamo na početku ukazanja prije mnoštva godina Gospe u Međugorju ostavila je posebnu uputu .

Ako samo ovu poruku upamtimo i počnemo se primjenjivati ​​u svojim životima, bit će stvarnosti oko nas promijeniti, jer će pomoći srušiti Golijata, odnosno sotonu u svom naumu, kako u našim životima tako iu svijetu oko nas.

Gospa je tada rekla, jednostavno kao i uvijek:

“Dajem vam oružje protiv vašeg Golijata – evo vaših pet kamenova:

Krunica – molite svaki dan, molite srcem

Euharistija

Biblija – čitajte svaki dan

Post (Post srijedom i petkom)

Mjesečna ispovijed”

What do you think?

Written by GM

Odgovori

GIPHY App Key not set. Please check settings

Na današnji dan rođen heroj Trpinjske ceste “MARKO BABIĆ”

“Ministar Horvat o proširenju Remetinca”