in ,

Molitva liječi, najprije čovjekovu dušu a onda i tijelo!

Isusova prisutnost u čovjekovoj molitvi, odnosno u duši vjernika, zapravo garantira djelovanje koje je Isus činio dok je bio na zemlji. On je spašavao ljude, mijenjao ih, a onda ih i liječio, jer ih je volio i imao sućuti prema njihovim patnjama. Zamoliš li Isusa da dotakne neku tvoju bolest on će to i učiniti. Pođeš li s njime u teška razdoblja svoje prošlosti sve tamo do djetinjstva ili do prenatalnog razdoblja, tad ćeš moći Isusu pokazati što te nekoć povrijedilo i što treba izliječiti.

Osjetit ćeš također da više nisi sam u svojoj traumi iz prošlosti, da nisi odbačeno nego voljeno i željeno biće, te će ti se vratiti životni optimizam, radosti mir. Odlaženje u rane prošlosti nije sjećanje nego stvarno dolaženje do ondašnjih rana, jer duh nije ograničen prostorom i vremenom.

Idući s Isusom u svom duhu ti si stvarno tamo i možeš ispraviti bolesti,tjeskobe i grijehe prošlosti. Tako ti život postaje rasterećen, osnažen, vedari zdrav. Isusu možeš reći što te tišti, a Isus te može iscijeliti ili ti pokazati prave uzroke tvoje muke, jer on vidi i ono tebi nevidljivo.

Tako molitva liječi duhovne rane, ali i uzroke psihičkih trauma te također i fizičke bolesti ako su uzrokovane duhovnim ranjavanjem. Nikakvo čudo ako upravo čudesno ozdraviš. Uostalom počni tako odmah moliti.

Tomislav Ivančić

What do you think?

Written by GM

Odgovori

GIPHY App Key not set. Please check settings

Invazija Rusije mogla bi početi svaki tren, SAD i Hrvatska pozvala svoje državljane da napuste Ukrajinu

Miroljuba Vujovića, osuđen za okrutni masakr nad 193 hrvatska ratna i civilna zarobljenika s Ovčare pušten na slobodu