in

Priključi se Online Školi molitve “Dopusti da te Božja riječ podigne!”

Naš voditelj Šimo otvorio je i online grupu – pridruži se. Božja riječ će ti dati snagu za život i ispuniti te radošću. Ne vjeruješ da je to moguće, posebno danas?

Dođi i vidi

Priključi se novoj grupi Škole molitve – online!

KADA?

Utorkom, od 19:30 do 21:30.

GDJE?

Putem Vibera (091/441-0541; Šimo)

MAIL

doborgrad55@gmail.com

ISKUSTVA POLAZNICA

DOŽIVJELA SAM DA ME ISUS NIKAD NE NAPUŠTA
Kako mi je tlak naglo padao, spojili su me na kisik i pokušavali me stabilizirati. I u svoj toj užurbanosti i očitoj brizi medicinskog osoblja, osjetila sam da me On nije napustio. Sestra koja je bila u sali primijetila je da sam se uplašila, našla je malu stolicu i sjela do mene. Čvrsto me primila za ruku, a u njenim sam očima vidjela onu istinsku majčinsku ljubav. Gospodin je bio s njom, u njoj, u njenim očima vidjela sam Njega. Tijekom cijelog zahvata nisam puštala ruku koju mi je pružila. Nije me ostavio samu ni na trenutak. Kada je zahvat počeo, sve osoblje je bilo oko mene. Netko me mazio po glavi, sestra me držala za ruku. Čula sam riječi ohrabrenja i ljubavi. Kada se Mihaela rodila, moje je tijelo preplavio ocean emocija i olakšanja i pravoga mira. Bila je dobro. Izgubila sam nešto više krvi, ali to me nije brinulo. Kako bi me to brinulo kada je moj Otac sa mnom, kada je čuo sve molitve moje obitelji i mojih prijatelja i donio mi svu svoju i njihovu ljubav u tu salu. Bila sam dobro. Bila sam odlično. Romana Javorović, polaznica Škole.
Cijeli tekst svjedočanstva pročitajte OVDJE.
Neka te blagoslovi Gospodin i neka te čuva! Neka te Gospodin licem svojim obasja, milostiv ti bude! Neka pogled svoj Gospodin svrati na te i mir ti donese! Knjiga Brojeva 6,26

What do you think?

Written by GM

Odgovori

GIPHY App Key not set. Please check settings

“KRVAVA DRINA” Četnički pokolj nad hrvatima i muslimanima drina progutala oko 20000 ljudi

General HV-a i HVO-a Milivoj Petković na slobodi