in

Gospa u poruci nam govori: Lijek koji čovječanstvo u ovim nemirnim vremenima treba je ovdje…

Gospa u poruci nam govori: Lijek koji čovječanstvo u ovim nemirnim vremenima treba ovdje… Don Stefanu Gobbiju, svećeniku i začetniku Svećeničkog Marijanskog pokreta na blagdan Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije, Djevica je predala važnu poruku…
“Ja sam Bezgrješno Začeće.
Sudjelujte, ljubljeni sinovi, u velikoj radosti čitave Crkve promatrajući danas ovu posebnu povlasticu kojom me je ukrasilo Presveto Trojstvo s obzirom na moje božansko materinstvo.
Ja sam vaša Majka, sva lijepa, i tako me zazivate. Želim vas pokriti svojom vlastitom ljepotom, i potičem vas da me slijedite na putu milosti i svetosti, čistoće i djevičanstva.
Ono što kvari vašu unutrašnju ljepotu jest jedino grijeh. Zato vas danas sve pozivam da se svaki dan borite protiv tako velike zla. Grijeh je posljedica onoga izvornog nereda koji je vas, na žalost, spriječio da budete započeti i da se rodite bezgrješni kao što je to bilo sa mnom.
Svi ste rođeni pod teretom te teške i zle baštine. Od toga ste oslobođeni u času svojega krštenja, ali su u vama ostale posljedice, koje vas čine tako slabima i lako vas primami grijeh, tako da često u životu postajete njegove žrtve.
Prvo što morate učiniti jest to da priznate grijeh kao zlo i da se odmah pokajete činom čiste i nadnaravne ljubavi.
Kolika moja djeca danas grijeh više ne priznaju kao zlo, često ga prihvaćaju kao dobro i tako dopuštaju da prodre u njihovu dušu, srce i život; nisu više sposobni da se kaju, pa žive trajno zaraženi tom teškom bolešću.
Tada se morate koristiti lijekom koji je Isusovo milosrđe pripremio za vas: sakramentu pomirenja. Nikad, kao u ovim vremenima, nije toliko potrebno da se često ispovijedate. Danas ispovijed iščezava iz života i iz običaja tolike moje djece, a to je znak krize koju proživljava Crkva.
I preko vas, moji ljubljeni, želim da se u Crkvi sakramentu pomirenja vrati njegov sjaj. Želim da sva moja djeca u velikom broju pristupaju ovom izvoru milosti i božanskog milosrđa. Pozivam vas, moji ljubljeni, da se često ispovijedate, ako je moguće svakog tjedna. Tražim od vas da idete u ispovijedaonicu, da budete na raspolaganju onima koji imaju potrebu za tim sakramentom. Dobro poučite sve vjernike o potrebi da se služe ovim sakramentom, osobito kad se nađu u stanju smrtnoga grijeha.
To je lijek koji vam je potreban, ako želite ići putem Božje milosti i svetosti.
Ako ćete slijediti svoju nebesku Majku, koja vas privlači tragom svoga nebeskog mirisa. Tada ćete se i vi zaodjenuti u moj vlastiti sjaj i Isusov život moći će pustiti duboko korijenje u vašem životu. S afričkog kontinenta majčinskom brigom upućujem danas svima svoj poziv da idete putem ljubavi i svetosti, boreći se protiv Sotonea i svih njegovih zavođenja. Uskoro ću, preko vas, moći postići pobjedu, kad zgazim glavu paklenom Zmaju, koji na vas danas podmuklo vreba.”

Molitva Blaženoj Djevici Mariji

Majko Božja Bezgrešna Marijo, posvećujem ti svoju dušu i tijelo, sve moje molitve i poslove, moje radosti i žalosti, čitavu sebe i sve što imam. Predajem ti se čitavim srcem da budem rob tvoje ljubavi. Predajem ti potpuno svoju slobodu da se sa mnom poslužiš u spasavanju ljudi i pomaganju Svetoj Crkvi čija si ti Majka.Od danas želim sve činiti s tobom, po tebi i za tebe. Znam da vlastitim snagama ne mogu postići ništa, ali ti možeš učiniti sve što je volja tvoga sina i ti si uvijek pobjednica. Zato te molim, Pomoćnice kršćana, Majko Crkve, da moja obitelj, moja župa, moj narod i čitava zemlja budu uistinu Kraljevstvo tvoga Sina i Tvoje. Amen.

What do you think?

Written by GM

Odgovori

GIPHY App Key not set. Please check settings

General Glasnović:Može Hrvatska iz Jugoslavije, ali Jugoslavija iz Hrvatske nikako

Pokolj u Čanku “Ženu zavezali špagom za automobil i vukli je po selu sve dok nije preminula.”