in

Čudo u Šurkovcu mladić prohodao

Mladić koji nikad nije hodao osjetio je da mora ići u Šurkovac kod fra Ive Pavića.

Otišao u kolicima u kojima je godinama bio a vratio se bez kolica prohodao.

Čudo Božje koje Gospodin upotrebljava fra Ivu Pavića.

U današnjoj vrijeme ima raznih događanja na koje i sam Gospodin upotrebljava ljude da mu služe i daje im darove razne.
Ovaj događaj i čudo kod fra Ive Pavić je nešto predivno kada mnogi ljudi dolaze sa svojim potrebama i problemima gdje Gospodin upotrebljava svoje koji mu služe i koji ga traže. Isus je je naš kralj i uvijek je spreman svakom pomoći bilo u svijetu ili duhovnost, jedino što moraš mu dati svoje srce iskreno i pravedno i događaju će su se čuda koje Gospodin daje. Jedan od hodočasnika je Božjom milošću prohodao i ostavio svoj štap iza oltara kao svjedočanstvo drugima.
Ako smo bolesni u duhu, duši i tijelu Gospodin nas po ovim molitvama sada može ozdraviti od svake fizičke bolesti, može nas osloboditi od zlih duhova, udijeliti nam mir u srcu i duši. Fra Ivo Pavić dalje govori: Kaže sv. Pavao; „Ako pati jedan ud, s njim pate svi udovi. Ako se jednom udu ukazuje čast, s njim se raduju svi udovi“ (1 Kor 12,26). (“Čudo u Šurkovcu”)
Gospodine Isuse Kriste vjerujem da si živ. Ti si Uskrsnuće i Život. Ti si Zdravlje bolesnih. Ti me poznaš od vječnosti. Ti si Dobar Pastir, milosrdan Samarijanac. Vjerujem da me ljubiš i želiš ozdraviti tijelo koje si stvorio jer imaš istu onu sućut koju si osjećao prema bolesnicima, koje si susretao. Molim te da djeluješ u meni, da me izliječiš. Sada svoju bolest donosim Tebi. Vjerujem da si ti Bog koji ozdravlja.

What do you think?

Written by GM

Odgovori

GIPHY App Key not set. Please check settings

30. obljetnica osnivanja elitne Specijalne policije hrvatskih snaga ‘Alfa’

Operacija “Ljeto ’95” oslobodilačka je akcija Hrvatske vojske koja se odvijala od 25. do 30. srpnja 1995. godine.