in

Zakon o civilnim žrtvama Domovinskog rata. “Koliko nam još dokaza treba da shvatimo da Hrvatska umire na koljenima??”

Nakaradni Zakon o civilnim žrtvama Domovinskog rata je samo dokaz da je Hrvatska zatvorila krug od komunističkog do nacionalnog mazohizma.

Objavio je na svom Facebook profilu Željko Glasnović

Tko će to i na koji način odrediti tko su pripadnici, pomagači i suradnici neprijateljskih vojnih i paravojnih postrojbi ako nemamo registar agresora?

Po najnovijim informacijama pravo na ovaj zakon mogu čak ostvariti i Pupavčeva braća za koje Milorad kaže da su bili u ratu ali nisu osramotili obitelj, vjerojatno su i oni bili civili. Zastrašujuće. Umjesto da mi potražujemo svoj dug od Srbije.
– izravnu ratnu odštetu veću od 35 milijardi dolara
– 1858 nestalih osoba u DR
– 148,5 milijuna dolara dobivenih sporazumom o sukcesiji koje nam Srbija nikada nije vratila, mi se igramo RIZIKA s agresorima.
Ne privodimo ratne zločince kojima znamo imena koji žive u RH, rade u našim institucijama i šetaju po našim gradovima slobodni. Brane nam otkopati jame za koje znamo na kojim se lokacijama nalaze u kojima leže naši civili i vojnici iz DR, gledamo majke koje još uvijek nakon 30 godina mole i traže barem jednu jedinu kost svojih sinova da je pokopaju samo da grob imaju. Srpski civili koji su prokazivali naše civile i vojnike nakon čega su zvjerski mučeni, silovani i ubijani žive i dalje neometano u našoj državi i ostvarit će pravo na ovaj zakon dok naši generali i vojnici leže nevini po zatvorima. Ponašamo se kao mentalni idioti s amnezijom pa se čudimo zbog čega branitelji dižu ruku na sebe. Kroz ovaj zakon može se provući i žrtva i agresor što opet dovodi do izjednačavanja jednih i drugih.

Koliko naših vojnika još uvijek nema niti status riješen?

Žive u bijedi, zaboravljeni, zanemareni i bez dostojanstva, kojeg im država uskraćuje dok se ruga i banalizira njihovu žrtvu, klanjajući se četnicima i partizanima, obilježavajući njihove morbidne obljetnice. U isto vrijeme dok gledamo kako isplatiti tzv srpske civile, Mišo Hrastov koji je časno branio svoju domovinu i naše civile od agresora zbog toga je kažnjen i ovršen?n

Abolirani četnici dobivaju sporove, partizani mirovine a branitelje se ovršava?

Lustracije nema ni na vidiku a nažalost i neki naši branitelji osim što su se prodali, postali su fanatici. Fanatik je čovjek koji se bori za svoje ciljeve a kada ostvari te ciljeve, zaboravi za što se borio.n
Da se ovoj cijeloj nepravdi nadoda još malo poniženja, mi još uvijek plaćamo 33% duga bivše države koji je raspadom tog propalog eksperimenta iznosio više od 21 milijardu dolara. Kao što će sada srpske civilne žrtve rata ostvariti pravo na ovaj zakon, na isti način su i pod istim uvjetima partizani dobivali mirovine – s dva svjedoka! Povijest se opet ponavlja. Šef SUBNORA, Dušan Pekić je sam izjavio kako ima ” 300 tisuća lažnih partizanskih penzija u Hrvatskoj”. A što je tek sa Zakonom o hrvatskim braniteljima, koliko se samo tu ‘milicajaca’ SAO Krajine provuklo?
Privilegirana kasta koja je pobila pola Zagreba i ušla u stanove pobijenih, danas sjede u svim našim institucijama i vlasti. Ne čudi stoga što će ovaj zakon najvjerojatnije proći u saboru, kad u njemu sjede nasljednici Srboslavije i mentalni Jugoslaveni koji su obrambeni rat svim svojim ‘ortacima’ izvan domovine već odavno predstavili kao građanski rat a ne kao agresiju na RH. b

Koliko nam još dokaza treba da shvatimo da Hrvatska umire na koljenima??

What do you think?

Written by GM

Odgovori

GIPHY App Key not set. Please check settings

“ORA ET LABORA” Sv.Benedikt

Što uistinu znači slijediti Krista?