in

Nova pjesma klape ‘Sv. Juraj’ ‘Ostani s nama, Kraljice Mira’

Povodom 40. obljetnice Gospinih ukazanja u Međugorju, klapa ‘Sveti Juraj’ Hrvatske ratne mornarice snimila je novu pjesmu pod nazivom: ‘Ostani s nama, Kraljice Mira’.

U suradnji s Informativnim centrom ‘Mir Međugorje’, spot je snimljen na prepoznatljivim lokalitetima Međugorja: Podbrdu, mjestu Gospina ukazanja, kao i ispred župne crkve svetog Jakova i u njoj, u režiji AP studija iz Splita. Snimanje i režiju potpisuju Petar i Andrija Jurčević.

– Zaista nam je iznimna čast što smo mi, hrvatski vojnici okupljeni u klapi Hrvatske ratne mornarice ‘Sveti Juraj’, snimili ovu pjesmu i posvetili ju Gospi u Međugorju, u godini kada obilježavamo 20 godina našeg osnivanja i prvog javnog nastupa koji je bio upravo u Bazilici Pija X. u Gospinu svetištu u Lurdu. Ova snimka znak je naše zahvalnosti i pobožnosti Gospi koja nas je sve ove godine čuvala u našem poslanju da u odori pobjedničke Hrvatske vojske pronosimo vrijednosti naše vjere i domoljublja – rekao je Marko Bralić, zapovjednik mornaričke klape iz Splita.

What do you think?

Written by GM

Odgovori

GIPHY App Key not set. Please check settings

Krenuo 10. ultramaraton Vukovar-Srebrenica

HRVATSKA KUNA ILI EURO? “Zaštitimo hrvatsku kunu”.